Nieuws & blogs

De week na PLEIT2018

12 juni 2018

Het is inmiddels alweer een week geleden dat PLEIT2018 plaatsvond. Welke eerste stappen heeft u al gezet? Welke tips zijn in praktijk gebracht?

In deze nieuwsbrief vindt u het verdiepingsartikel over de sessie van Steven van Belleghem en het verslag van de exclusieve Ronde Tafel welke Steven samen met Jochem Koole verzorgde. Ook kijkt u terug op PLEIT2018 middels de dag impressie op video en het fotoalbum. Tot slot zetten we alle sponsoren nogmaals voor u op een rij. Wilt u direct aan de slag? Zij helpen u graag om dit in praktijk te brengen.

In de komende weken volgen voor u nog thema video's over security, digitalisering en privacy en verdiepingsartikelen van de vele sessies bij PLEIT2018.

Bekijk de highlights van PLEIT2018

PLEIT2018 in twee minuten

Net als iedere editie van PLEIT is ook dit jaar een dag impressie video gemaakt. PLEIT2018 komt in net iets meer dan twee minuten langs. Terugblikken en nagenieten of een indruk krijgen van wat zich op 5 juni in DeFabrique zoal heeft afgespeeld. Bekijk ook de foto's op de website.

Liveblog & verdieping op de sessies

Liveblog 5 juni 2018

Een verslag van PLEIT2018 welke op 5 juni 2018 werd bijgehouden vanuit de organisatie, bezoekers en middels de vele reacties op social media.

Lees de liveblog terug

De dag na morgen zit bomvol menselijke emotie en technologie

De rol van machines gaat toenemen. Voor enkele aanwezigen in de zaal klonk dit als een drama, maar Steven van Belleghem nam zijn taak uiterst serieus. Op het podium van PLEIT2018 is het zijn missie om van robotisering iets opwindends te maken: ‘Mission accomplished’.

Naar het volledige verslag

5 tips voor digitale klantrelaties in de juridische praktijk

"Steven Van Belleghem en ik zijn zojuist door een piepklein deurtje de ruimte binnengelopen waar we straks een Ronde Tafel sessie mogen verzorgen. Straks zullen daar 8 marketingmanagers, kennismanagers en directeuren van advocatenkantoren plaats nemen. Gezamenlijk gaan we in 60 minuten proberen om Steven’s visie over digitale klantrelaties te vertalen naar de juridische praktijk."

Naar het volledige verslag

Presentaties downloaden

Op www.pleit.nl vindt u de presentaties en factsheets van de sessies die gegeven zijn bij PLEIT2018. Door in te loggen met uw Mijn PLEIT account kunt u deze downloaden. Was u niet aanwezig bij PLEIT2018 registreert u zich dan via de website om toegang te krijgen.

In contact met de sponsoren van PLEIT2018

PLEIT wordt ieder jaar weer mede mogelijk gemaakt door ambassadeurs én sponsoren. Deze specialisten spelen een belangrijke rol bij het succes van dit evenement. Wilt u in contact komen met één van de sponsoren, neem dan contact met ze op via het sponsoroverzicht.