Sponsoring PLEIT2018

PLEIT is de jaarlijkse kennisdag over ICT voor de juridische praktijk. Op dinsdag 5 juni 2018 vond de zesde editie van PLEIT plaats in DeFabrique in Utrecht. PLEIT biedt informatie voor geïnteresseerden in, gebruikers van en verantwoordelijken voor ICT binnen de juridische praktijk. PLEIT is het uitgesproken evenement om in contact te komen met de juridische sector.

Zichtbaarheid voor sponsoren

PLEIT biedt u unieke zichtbaarheid in de Nederlandse juridische sector. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een toonaangevende dag in de branche. PLEIT biedt diverse mogelijkheden voor promotie in de aanloop naar en tijdens PLEIT.

Hieronder valt te denken aan het verzorgen van een (sponsor)sessie of zichtbaarheid middels een stand op de dag zelf. In de aanloop naar het evenement is er zichtbaarheid mogelijk door o.a. plaatsing van logo’s of artikelen in nieuwsbrieven of op de website, vermelding op de uitnodiging en in de PLEIT app. Ook social media heeft een steeds grotere rol in het bereik van juridisch Nederland. 

BEZOEKERSAANTALLEN EN INFORMATIE

In 2018 waren er verspreid over de dag 500 aanwezigen, het maximale aantal. PLEIT wordt bezocht door ICT managers, kantoordirecteuren, partners, advocaten, notarissen, deurwaarders en (juridisch) ondersteunende medewerkers. De verdeling per doelgroep ligt globaal op 45% advocatuur, 30% notariaat en 15% deurwaarderij. De overige 10% bestaat uit geïnteresseerden en betrokkenen waaronder brancheorganisaties en ICT dienstverleners actief in de juridische markt.

WAT MAAKT PLEIT UNIEK?

Het PLEIT programma biedt informatie voor geïnteresseerden in, gebruikers van en verantwoordelijken voor ICT binnen de juridische praktijk. Doel van het evenement is het delen van inhoudelijke ICT kennis met partners, eigenaren en specialisten in de juridische sector. Voor advocaten, notarissen en deurwaarders biedt PLEIT de mogelijkheid om de kennis over ICT ontwikkelingen te vergroten en het gebruik van ICT te optimaliseren.

EEN VAN DE VIER BESTE CONGRESSEN VAN NEDERLAND

In 2016 is PLEIT door deskundigen uit de evenementenbranche genomineerd voor de Gouden Giraffe als één van de vier beste congressen van Nederland. De jury was vooral lovend over de balans tussen commercie en inhoud. Voor PLEIT2018 zijn alle suggesties meegenomen om PLEIT nog beter te maken en te vernieuwen, waarbij de sterke punten zijn behouden.

DE SAMENSTELLING VAN HET PROGRAMMA

Het programma wordt samengesteld aan de hand van actuele thema’s: IT beveiliging, digitaliseren, wet- en regelgeving, IT kennismanagement en privacy. Voor iedere doelgroep - advocatuur, notariaat, deurwaarderij - zijn diverse lezingen en workshops. Voor de samenstelling van het programma is direct contact met de beroeps- en brancheorganisaties, vertegenwoordigers uit de markt en bedrijven die actief zijn op het gebied van ICT in de juridische sector.

WAAROM GAAN BEZOEKERS NAAR PLEIT?

In één dag kennis en ervaring opdoen en tegelijkertijd collega’s uit de sector, brancheorganisaties en relevante leveranciers spreken. In voorgaande jaren zijn er in de aanloop naar PLEIT en op de dag zelf video’s gemaakt. Hierin spreken bezoekers, ambassadeurs en sprekers over waarom zij PLEIT bezoeken, waar deze dag voor hen aan bijdraagt en het geeft een beeld van PLEIT. Ook zijn voor meerdere edities van PLEIT dagimpressies gemaakt. Daarin krijgt u een indruk van de dag zelf.

KENNISPLATFORM PLEIT

In samenspraak met de markt, sprekers en ambassadeurs publiceren wij in de aanloop naar PLEIT blogs op het snijvlak van ICT & Recht. De blogs geven inzicht in actuele onderwerpen die spelen in de juridische markt in Nederland.

Tijdens PLEIT komen de belangrijkste thema's over ICT voor juristen aan bod. Voor drie van deze thema's - Programma KEI, GDPR/AVG en digitale vaardigheden - zijn themadossiers ontwikkeld. Niet uitputtend, maar wel een goed startpunt om te grasduinen. Als sponsor kunt u een aandeel hebben in de ontwikkeling van het kennisplatform en dit als podium gebruiken om kennis te delen. Meer informatie ontvangt u via de organisatie van PLEIT.

SPONSOR WORDEN?

Voor PLEIT zijn diverse sponsormogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Tom Jansen (Event Manager).