Evenement

PLEIT2018 vindt plaatst op dinsdag 5 juni 2018 en wordt georganiseerd in DeFabrique in Utrecht. Doel van PLEIT is advocaten, notarissen, deurwaarders en medewerkers van deze kantoren in één dag kosteloos bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT. 

PLEIT2018: vernieuwen en verbeteren

Met de centrale thema’s vernieuwen en verbeteren, zet PLEIT2018 de standaard voor ICT in de juridische praktijk. Hoe blijven juridische kantoren innovatief en toekomstbestendig? In één dag worden antwoorden op deze en vele andere vragen gegeven tijdens seminars, workshops en presentaties. Met aansprekende en toonaangevende sprekers uit de juridische sector, maar ook vanuit andere sectoren zullen sprekers het podium betreden.

persbericht pleit2018

Inschrijven voor pleit2018
Inschrijven voor PLEIT2018 is nu nog niet mogelijk, de datum in uw agenda reserveren natuurlijk wel. Vanaf 1 maart 2018 is het mogelijk om in te schrijven via deze website. Blijf dus op de hoogte, ook via social media, de nieuwsbrieven en de PLEIT app. Of doe mee aan actuele en inhoudelijke discussies met andere juristen in de PLEIT LinkedIn Groep.

discussieer mee in de PLEIT LinkedIn Groep

PLEIT staat voor kennis delen
Het evenement staat centraal, maar PLEIT is inmiddels uitgegroeid tot een kennisplatform over ICT voor de juridische praktijk. Via deze website kunt u diverse themadossiers raadplegen over ICT en Recht. Op deze manier houden we u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen over belangrijke ICT-thema's in de juridische sector.

themadossiers