Evenement

Onderdeel van het kennisplatform PLEIT is het PLEIT evenement. PLEIT2018 vond plaats op dinsdag 5 juni 2018 en werd georganiseerd in DeFabrique in Utrecht. Doel van PLEIT is advocaten, notarissen, deurwaarders en medewerkers van deze kantoren in één dag kosteloos bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie over de volgende editie van de kennisdag PLEIT.

PROGRAMMA PLEIT2018

In het programma waren lezingen, workshops en trainingen opgenomen passend bij de hoofdthema’s van PLEIT2018. Aan de hand van pistekleuren konden bezoekers een dagprogramma samenstellen op moeilijkheidsgraad. Zo waren er workshops en trainingen waarbij de deelnemers actief aan de slag gingen en waarbij een hoge mate van interactiviteit werd verwacht. Deze praktische sessies werden afgewisseld met expertise lezingen en rondetafeldiscussies, zodat de aanwezigen van ervaringen van specialisten leerden, maar vooral ook van elkaar konden leren.

Bekijk de volledige terugblik op PLEIT2018

AMBASSADEURS EN SPONSOREN

PLEIT wordt ieder jaar weer mede mogelijk gemaakt door ambassadeurs en sponsoren. Deze specialisten spelen een belangrijke rol bij het succes van dit evenement. Ook voor PLEIT2018 waren verschillende ambassadeurs en sponsoren aangesloten. Zij gaven op PLEIT2018 antwoord op praktische vragen en verzorgen korte sponsor- en inspiratiesessies. 

Locatie PLEIT2018

Locatie PLEIT2018

PLEIT vond plaats in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Centraal gelegen in het land en van alle gemakken voorzien. DeFabrique is een volwassen, professionele en betrouwbare evenementenorganisatie gevestigd in een historisch industrieel complex. Sinds 2012 werken we zeer prettig samen en zorgen we ieder jaar voor een optimaal gebruik van de locatie, verrassende en hoogstaande catering en een vlekkeloos verloop van de dag.

Adres: Westkanaaldijk 7, Utrecht.