Evenement

PLEIT2018 vindt plaats op dinsdag 5 juni 2018 en wordt georganiseerd in DeFabrique in Utrecht. Doel van PLEIT is advocaten, notarissen, deurwaarders en medewerkers van deze kantoren in één dag kosteloos bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT.

PROGRAMMA

In het programma zijn lezingen, workshops en trainingen opgenomen passend bij de hoofdthema’s van PLEIT2018. Aan de hand van pistekleuren kunnen bezoekers een dagprogramma samenstellen op moeilijkheidsgraad. PLEIT2018 biedt passende inhoud en variatie, ongeacht kennisniveau. Zo zijn er workshops en trainingen waarbij de deelnemers actief aan de slag gaan en waarbij een hoge mate van interactiviteit wordt verwacht. Deze praktische sessies worden afgewisseld met expertise lezingen en rondetafeldiscussies, zodat de aanwezigen van ervaringen van specialisten leren, maar vooral ook van elkaar kunnen leren.

AMBASSADEURS EN SPONSOREN

PLEIT wordt ieder jaar weer mede mogelijk gemaakt door ambassadeurs en sponsoren. Deze specialisten spelen een belangrijke rol bij het succes van dit evenement. Ook voor PLEIT2018 zijn inmiddels verschillende ambassadeurs en sponsoren aangesloten. Zij geven op PLEIT2018 antwoord op praktische vragen en verzorgen korte sponsor- en inspiratiesessies. 

Locatie PLEIT2018

Locatie PLEIT2018

PLEIT vindt plaats in evenementenlocatie DeFabrique in Utrecht. Centraal gelegen in het land en van alle gemakken voorzien. DeFabrique is een volwassen, professionele en betrouwbare evenementenorganisatie gevestigd in een historisch industrieel complex. Sinds 2012 werken we zeer prettig samen en zorgen we ieder jaar voor een optimaal gebruik van de locatie, verrassende en hoogstaande catering en een vlekkeloos verloop van de dag.

Adres: Westkanaaldijk 7, Utrecht.