Programma 2018

Hieronder vindt u het programma van PLEIT2018. Door op een sessie te klikken, ziet u meer informatie over de spreker en de inhoud van de sessie. Ook ziet u per sessie of deze inhoudelijke kennis vereist of dat basiskennis voldoende is. Groen betekent basiskennis, blauw vereist net iets meer verstand van zaken. Kiest u voor rood dan wordt inhoudelijke kennis verwacht. Zwart is voor experts. 

Uw persoonlijke dagprogramma Stelt u samen in uw 'mijn pleit' omgeving

Naar mijn PLEIT

Ontbijtsessie
Dave Maasland

Cybersecurity Wake-up call: waarom informatiebeveiliging belangrijker is dan ooit en hoe je er vandaag mee kan beginnen.

Spreker: Dave Maasland
60 min. 8:00 - 9:00
Opening PLEIT2018
Legal Tech Startup Awards

Finale Legal Tech Startup Awards 2018

Dutch Legal Tech
30 min. 9:30 - 10:00
Steven van Belleghem

Customers the day after tomorrow

Spreker: Steven van Belleghem
60 min. 10:00 - 11:00

OchtendPauze

Sessieronde 1

High tea met Watson, Lynn en Claire

Sprekers: Hendarin Mouselli, Arnoud Engelfriet en Katja van Kranenburg
90 min. 11:30 - 13:00
Meijer Consulting Group

Kwaliteitstoetsing in de praktijk, bemoeizucht? Of levert het nog iets op?

Sprekers: Frans Meijer & Marco van Liempt
60 min. 11:30 - 12:30
Devoon

De notaris is dood, lang leve de notaris

Sponsorsessie: Devoon
60 min. 11:30 - 12:30
BigHand

Een formule voor succesvolle [workflow] software-implementatie

Sponsorsessie: BigHand
30 min. 11:30 - 12:00
Rely

IT in de juridische markt – doolhof of schatkaart?

Sponsorsessie: Rely
30 min. 11:30 - 12:00
ICT concept

De moderne werkplek: waar moet deze anno 2018 aan voldoen?

Sponsorsessie: ICT Concept
30 min. 12:00 - 12:30
Trivium

De Advocaat als ondernemer: betere afspraken maken tijdens commerciële contactmomenten

Sponsorsessie: Trivium Software
30 min. 12:00 - 12:30
Autoriteit Persoonsgegevens

Autoriteit Persoonsgegevens

Spreker: Thijs Drouen
60 min. 11:30 - 12:30

Lunchpauze

Sessieronde 2
Law4ce

Morgen aan de slag met nieuwe ontwikkelingen in de advocatuur

Spreker: Hans Schuurman | panelleden: Timo Schrama, Peter Piepers, Murk Vlietstra & Sandra van Heukelom
60 min. 13:30 - 14:30
Voxius

Strategie en innovatie voor advocatenkantoren

Spreker: Harm Cammel
60 min. 13:30 - 14:30
Mazars

AVG compliant in de IT werkelijkheid

Spreker: Jan Matto
60 min. 13:30 - 14:30
Rechtspraak

Welke spanningsvelden zijn er in de bestaande strafrechtspraak op het gebied van digitale innovatie?

Spreker: Pieter van Riemsdijk
60 min. 13:30 - 14:30
Clip Consultants

We komen verhaal halen!

Sponsorsessie: Clip Consultants
30 min. 13:30 - 14:00
Epona

De volgende stap in Office365

Sponsorsessie: Epona Legal
30 min. 13:30 - 14:00
Visser & Visser

Slim inzetten van data: kantoorperformance omhoog!

Sponsorsessie: Visser & Visser
30 min. 13:30 - 14:00
Wolters Kluwer

Artificial Intelligence toegepast binnen Wolters Kluwer

Sponsorsessie: Wolters Kluwer
30 min. 14:00 - 14:30
Berkeley Bridge

Automatiseer uw kennis, verhoog uw waarde

Sponsorsessie: Berkeley Bridge
30 min. 14:00 - 14:30
Helder Telecom & ICT

Waarom de integratie van telefonie en CRM voordelen oplevert

Sponsorsessie: Helder Telecom & ICT
30 min. 14:00 - 14:30

MiddagPauze

Sessieronde 3
Mediamaze

Het 'vergeetrecht' in de praktijk. Wat is jouw digitale online reputatie?

Spreker: Willem van Lynden
60 min. 15:00 - 16:00
Meijer Consulting Group

Kwaliteitstoetsing in de praktijk, bemoeizucht? Of levert het nog iets op?

Sprekers: Frans Meijer & Marco van Liempt
60 min. 15:00 - 16:00
Advius

Het digitale advocatenkantoor in de 21ste eeuw - 10 moeilijke vragen om te checken of u nog wel aan de regelgeving voldoet?

Sprekers: Bas Martens en Suzanne Hendrickx
60 min. 15:00 - 16:00

Blockchain & Smart Contracts

Spreker: Sandra van Heukelom
60 min. 15:00 - 16:00
Cloud Concept

Cloud Academy: Wat weet u over werken in de cloud?

Sponsorsessie: CloudConcept
30 min. 15:00 - 15:30
Eset

IT security & Privacy: kans of bedreiging

Sponsorsessie: ESET
30 min. 15:00 - 15:30
Topicus

Meer uren in minder tijd. Nieuwe technologie biedt u deze kans.

Sponsorsessie: Topicus Legal
30 min. 15:00 - 15:30
Privacyblox

Legal Tech en de AVG

Sponsorsessie: PrivacyBlox
30 min. 15:30 - 16:00
Uitreiking Legal Tech Startup Awards 2018
Legal Tech Startup Awards

Finale Legal Tech Startup Awards 2018

Dutch Legal Tech
30 min. 16:00 - 16:30

Afsluitende Borrel