Nieuws & blogs

PLEIT2015 live volgen of als naslagwerk inzien

6 oktober 2015

Wij realiseren ons dat niet iedereen aanwezig kan zijn op PLEIT2015 of niet alle gewenste sessies kan bijwonen. Wilt u niets missen? Op deze pagina leest u hoe u op de hoogte blijft.   

Op de dag zelf 

  • Kennissessies: gedurende de dag zullen er live verslagen, blogs en impressies van de kennissessies gedeeld worden via www.pleit.nl. Houdt u hiervoor de PLEIT blog pagina en de PLEIT nieuws pagina in de gaten. 
  • Twitter: volg @PLEIT_EVENT en #PLEIT2015 voor alle updates. 
  • Livestream (periscope): vanuit de organisatie kiezen we ervoor om een uitgebreide videoregistratie te maken van deze editie van PLEIT. In deze video brengen we alle belangrijke onderdelen, voor, tijdens en na PLEIT voor u in beeld. Er zal vanuit de organisatie van PLEIT geen livestream (die slechts 24 uur na streamen zichtbaar blijft) beschikbaar worden gesteld. 
  • Echter, aangezien PLEIT staat voor innovatie & ICT stimuleren en ondersteunen wij graag initiatieven om persoonlijk live te streamen met Periscope. Wilt u zelf streamen? Geen probleem! U kunt rekenen op een gedegen wifi verbinding en de smartphone kan tijdens de dag worden opgeladen.  We verzoeken u echter vriendelijk om bij de informatiebalie aan te geven dat u op de dag live gaat streamen en #PLEIT2015 in de naam van uw stream te vermelden. 

Graag attenderen wij u hierbij ook op onderstaande:  
"Hoe ver mogen we eigenlijk gaan? Dat alles kan, wil natuurlijk niet zeggen dat ook alles mag?" Charlotte Meindersma schreef een helder artikel over hoe om te gaan met o.a. Periscope: Periscope: auteursrecht en privacy bij een livestream  
 
Na PLEIT2015 op de hoogte blijven of informatie inzien 

  • Video impressie: op dinsdag 6 oktober 2015, na afloop van PLEIT, presenteren we u al een video impressie van de dag. Was u aanwezig dan kunt nog even terugkijken, was u afwezig dan geeft het u een goede indruk van deze editie van PLEIT. 
  • Website: een week na PLEIT publiceren we via de website (bij akkoord van de spreker) de factsheets en de presentaties van alle sessies. 
  • Uitgebreide dag video: een week na PLEIT presenteren we u een uitgebreid verslag van de dag in de vorm van een video met interviews, reacties van bezoekers en meer. 
  • Thema video's: twee weken na PLEIT zullen we u aan de hand van korte video's meenemen in een verdere verdieping van diverse thema's. 
  • Blogs: Onverminderd zullen de blogs die wij iedere week publiceren over ICT&Recht blijven doorlopen: www.pleit.nl/blog