Nieuws & blogs

Operational excellence

31 mei 2018

Met de komst van de nieuwere generaties, de groei van de beschikbare technologie, de toegenomen concurrentie en de eisen van de klant, is het juridisch landschap veranderd. We hebben vastgesteld dat advocatenkantoren hun manier van werken moeten aanpassen om succesvol te zijn. Een steeds terugkerend probleem waar advocatenkantoren vandaag de dag mee te maken hebben, is dat het niet als bedrijf worden geleidt en dat veel advocatenkantoren daarom niet efficiënt zijn. De vraag die vandaag de dag vanuit advocatenkantoren komt is: hoe kunnen we “operational excellence” bereiken?

“Operational excellence” zal variëren afhankelijk van veel specifieke factoren voor het advocatenkantoor zelf, maar de principes blijven hetzelfde. Advocatenkantoren moeten de juiste taken aan de juiste mensen geven, de juiste instrumenten beschikbaar hebben om de productiviteit te verhogen en de juiste gegevens hebben om verstandige zakelijke beslissingen te nemen. Daarnaast moeten ze het juiste advies geven, kennis hebben en ervaringen delen om al het bovenstaande te combineren.  

BigHand heeft partnerschappen ontwikkeld met advocatenkantoren over de hele wereld, ze geeft strategische ondersteuning voor de lange termijn en helpt kantoren operationeel efficiënt te zijn. BigHand is een toonaangevend technologiebedrijf en heeft een reeks tools ontwikkeld voor spraak, taakdelegatie, documentcreatie en workflow management waarmee drukke mensen meer kunnen bereiken in minder tijd en organisaties efficiënter en effectiever kunnen werken.

We zijn er weer trots op dat we PLEIT sponseren; de Nederlandse advocatuur moet aanwezig zijn op deze ICT kennisdag. PLEIT is voor ons een geweldige kans om samen te werken en te zien wat er in de wereld van ICT rechtspraak omgaat en om onderwerpen te bespreken die essentieel zijn voor de ontwikkelingen binnen de wetgeving. Dit jaar presenteren we bij PLEIT, in lijn met het onderwerp “operational excellence”, een element dat een sleutelrol speelt om dit te bereiken en dat belangrijke inzichten deelt in het succesvol implementeren van workflowtechnologie, evenals bewezen voorbeelden van advocatenkantoren die “operational excellence” hebben bereikt door middel van technologie.

BigHand

BigHand is marktleider op het gebied van technologie die een groot verschil maakt. Al meer dan 20 jaar helpen wij advocatenkantoren en andere professionals door hulpmiddelen te ontwikkelen waarmee drukbezette mensen efficiënter, sneller en makkelijker kunnen werken.

Bij PLEIT spreekt Mohamed Ahmed, Sales Manager EMEA, tussen 11:30 uur en 12:30 in zijn sessie over een formule voor succesvolle workflow implementatie.