Nieuws & blogs

PLEIT2018 krijgt gestalte

28 december 2017

PLEIT2018 wordt naast een kennisdag ook een echte doedag. Dus niet alleen luisteren, maar ook actief met de materie aan de slag gaan. Daarvoor stelt de organisatie van PLEIT een sterk programma samen waarin kennissessies, trainingen en workshops elkaar afwisselen. In dit nieuwsbericht de eerste highlights, waaronder de hoofdspreker. 

Steven van Belleghem hoofdspreker PLEIT2018 
Hoe houdt u focus op de cliënt in een digitale wereld; Steven vertelt het u op PLEIT2018. Deze internationale spreek- en schrijfhit (spreker van het Jaar 2016) neemt u mee op een verrassende reis naar de wereld van moderne cliëntbenadering. En daarin spelen – jaja, schrik niet – ook robots een rol. Marketing meets ICT meets innovatie tijdens deze spraakmakende plenaire kennissessie. 

Privacy hoofdthema PLEIT2018
De hoofdthema’s voor dit jaar zijn digitaliseren, IT beveiliging, IT kennismanagement, wet- en regelgeving en privacy. “PLEIT biedt praktische en strategische ICT-kennis op hoog niveau,” legt Claudia Heemskerk, Event Manager van PLEIT uit. “Dat vraagt om aanpassingsvermogen en creativiteit zodat PLEIT aansluit bij de doelgroep. Door intensief te luisteren naar de sectoren zijn deze hoofdthema’s geselecteerd.”

Pistekleuren en Personal-Track-Paths 
PLEIT biedt volop kennissessies, ronde tafel discussies, workshops en trainingen. Er is ruimte voor een innovatiezaal en de sessies worden gecategoriseerd op basis van functiegebied en kennisniveau; net zoals skipistes. Nieuw dit jaar zijn de Personal-Track-Paths. Op basis van uw behoefte wordt een dagprogramma voorgesteld. Wel zo handig voor de drukke juridische professional. En zo is iedere deelnemer gegarandeerd van een dag op maat. 

Inschrijven vanaf 1 maart 2018
Reserveer PLEIT2018 op dinsdag 5 juni alvast in uw agenda. Vanaf 1 maart tot 1 juni 2018 kunt u zich aanmelden en via www.pleit.nl uw registratie voltooien. Save the date!

Eerste sponsoren PLEIT2018 binnen
PLEIT2018 wordt ieder jaar mede mogelijk gemaakt door ambassadeurs en sponsoren. Inmiddels zijn er naast de Lexxyn Groep Partners weer nieuwe sponsoren aangesloten: Rely, Topicus en Visser & Visser. Goed om te weten: veel sponsoren delen hun kennis of bieden een demo tijdens de sponsorsessies of bij de stand.

PLEIT sponsor aan het woord:
"Als sponsor vinden we het belangrijk de juiste input te leveren zodat kantoren in staat zijn weloverwogen de volgende stap te bepalen en te maken. PLEIT is duidelijk een event waar de nadruk ligt op kennisoverdracht in plaats van leads scoren."

Sponsor worden van PLEIT2018?
PLEIT2018 biedt een uniek platform. In één dag worden juridische professionals bijgepraat over de laatste ICT-trends. Dat PLEIT opvalt in het congressenlandschap bewijst de finaleplek bij de Gouden Giraffe. Uw naam verbinden aan PLEIT betekent dat u bijdraagt aan één van de vier beste congressen van Nederland! Daarnaast zorgt het voor prominente zichtbaarheid van uw organisatie in de juridische sector. De vorige editie trok 600+ bezoekers en alle sponsorsessies waren volgeboekt. Wilt u in 2018 als sponsor bijdragen aan PLEIT? Informeer naar de mogelijkheden.