Nieuws & blogs

Waar bent u op 6 oktober? Alle praktische informatie op een rij

1 oktober 2015

Nog 6 dagen en dé kennisdag over ICT voor de juridische praktijk, ofwel PLEIT2015 barst los. In deze laatste nieuwsbrief alle praktische informatie op een rij. 

  • aanmelden alleen vandaag nog mogelijk
  • wat te doen bij wijzigingen in uw programma
  • praktische zaken zoals reis, verblijf en opleidingspunten

Door het overweldigende aantal aanmeldingen zijn we genoodzaakt de aanmeldoptie na 30 september te sluiten. U kunt zich tot 30 september - 22:00 uur aanmelden voor PLEIT2015. Daarna zal er een wachtlijst komen. Neemt u hiervoor contact op met de organisatie: info@pleit.nl of 088 002 84 99.

Programma wijzigen

Tot vanavond 22:00 uur kan u via uw aanmeldlink uw programma kiezen en aanpassen. Aangezien diverse sessies vol zitten en de aanmelding gaat sluiten, is het wijzigen van uw programma na vanavond alleen nog mogelijk via de organisatie of op de dag zelf bij de Informatiebalie in de Nieuwe Fabriek.

Route

PLEIT2015 vindt plaats in DeFabrique, Westkanaaldijk 7 in Utrecht. De locatie is prima bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Berekent u eenvoudig via de website van DeFabrique uw route.

OV

Reist u per OV naar NS Station Maarssen? Maak dan gebruik van de pendeldienst. 
Tijden pendeldienst
07:00 – 10:00 uur
11:00 – 14:00 uur
15:00 – 18:00 uur
U dient de pendelbus te reserveren via info@pleit.nl

Toegang

U ontvangt bij binnenkomst in DeFabrique in ruil voor uw toegangskaart uw persoonlijke PLEIT-paspoort. Uiterlijk op 2 oktober 2015 ontvangt u uw toegangsbewijs. Voor vragen neemt u contact op met de organisatie.

Opleidings punten

Voor opleidingspunten is een informatie pagina gemaakt waarin per beroepsgroep alle informatie staat vermeld. Let op: voor de afhandeling van de PO- en PE-punten worden administratiekosten doorbelast.

Wifi

Op de gehele locatie is gratis wifi beschikbaar. De gebruikersnaam en het wachtwoord kunt u opvragen bij de Informatiebalie in de Nieuwe Fabriek. Ook vindt u de inlog-gegevens terug in uw PLEIT2015 paspoort.