Nieuws & blogs

Sponsorsessies: ICT producten en diensten zijn onmisbaar in uw dagelijkse werk

14 juli 2015

ICT producten en diensten zijn onmisbaar in uw dagelijkse werk. Maak op PLEIT2015 kennis met ICT specialisten. De hele dag zullen er demo's, trainingen en korte inspiratiesessies zijn van 30 minuten. Neem plaats op de tribunes verspreid over de locatie en doe direct nieuwe kennis op. Een overzicht van de sponsorsessies vindt u hier >>>

Naast het reguliere programma waar u brede kennis op kunt doen over diverse ICT onderwerpen zijn er bij PLEIT2015 ook diverse leveranciers aanwezig die u bij de stands of bij de sponsorsessies graag informeren over de ontwikkelingen op het gebied van ICT voor de juridische praktijk. Wilt u zich vrijblijvend orienteren op nieuwe software, werken in de cloud, de mogelijkheden van online communicatie, een compleet digitaal dossier of digitaal archief. De komende weken zullen wij de sponsoren die PLEIT mogelijk maken en het programma voor de sponsorsessies alvast presenteren. 

Vanaf 1 september zal het complete programma voor PLEIT2015 bekend gemaakt worden en vanaf dat moment kunt u zich reeds voor sessies aanmelden. Dit is uiteraard niet verplicht, desgewenst kiest u op de dag zelf uw programma. Houdt u er wel rekening mee dat sessies mogelijk het maximale aantal deelnemers hebben bereikt.