Nieuws & blogs

Alle IT thema's voor juristen op één dag

1 juli 2015

PLEIT2015 is de kennisdag over ICT voor de juridische praktijk. In drie jaar tijd is PLEIT uitgegroeid tot een toonaangevend juridisch event over ICT. Bent u advocaat, notaris of deurwaarder? Of bent u medewerker bij een kantoor uit deze branches? Meld u dan nu aan voor PLEIT2015.

AANMELDEN VOOR PLEIT2015

Natuurlijk streven wij ernaar om uw PLEIT-dag zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Daarom onderstaand een aantal tips, praktische zaken en nuttige informatie.

PLEIT2015: wanneer en waar?
dinsdag 6 oktober 2015
DeFabrique, Utrecht

Voor een korte videoregistratie van PLEIT2014, bekijk de video hieronder:

Thema's PLEIT2015
Tijdens PLEIT2015 komen actuele (inter)nationale ontwikkelingen aan bod. Onder andere de digitalisering van de rechtspraak (project KEI), de meldplicht datalekken, efficiënt digitaal werken, digitale vaardigheden, privacy en IT beveiliging komen voorbij. 

Toegang PLEIT2015
PLEIT2015 is kosteloos toegankelijk voor advocaten, notarissen en deurwaarders. Ook medewerkers van deze kantoren kunnen zich kosteloos aanmelden. Aanmelden is niet vrijblijvend. Bent u verhinderd, dan dient u zich af te melden.

Aanmelden
Anders dan voorgaande jaren hoeft u niet direct uw programma te kiezen. Uw aanmelding is voldoende. Uw programma kiest u na 1 september of op PLEIT2015.

PO- en PE-punten
Ook dit jaar is de organisatie van PLEIT weer in gesprek met de branche partijen voor toekenning van PO- en PE-punten. Via de nieuwsbrieven en deze site houden wij u op de hoogte.

PLEIT2015 app
Download na aanmelding direct de PLEIT2015 app. Alle praktische info, programma, bezoekerslijst en uitgebreide netwerk-opties altijd bij de hand.

  

ICT helpdesk
Wat gebeurt er als u een linkje in een SPAM-mail aanklikt? Deze en andere vragen legt u bij PLEIT2015 voor aan de specialisten van de ICT Helpdesk. Of kijk live mee en krijg zo inzicht in hoe ICT en ICT beveiliging werkt.

Zelf hacken
Veel IT kennis of juist niet? Tijdens PLEIT2015 kunt u zelf leren hacken. Daag uzelf uit en ervaar tot welk level u komt. TSTC biedt u bij PLEIT2015 opdrachten van verschillende niveaus, zodat u zelf ervaart hoe moeilijk of juist gemakkelijk hacken eigenlijk is. 

PLEIT blog


In samenspraak met De Advocatenwijzer biedt PLEIT middels blogs over ICT en recht een boeiend kennisplatform voor de juridische praktijk. Meebloggen? Meld u aan!

Legal Tech Startup Awards



Samen met Dutch Legal Tech, Kennedy Van der Laan en ING lanceert PLEIT de Legal Tech Startup Awards. Bij PLEIT2015 wordt podium geboden aan innovatieve, veelbelovende startups die een bijdrage (kunnen gaan) leveren aan de technologische ontwikkelingen binnen de juridische sector. www.legaltechstartupawards.nl

AANMELDEN VOOR LEGAL TECH STARTUP AWARDS

Sponsorsessies
ICT producten en diensten zijn onmisbaar in uw dagelijkse werk. Maak op PLEIT2015 kennis met ICT specialisten. De hele dag zullen er demo’s, trainingen en korte inspiratiesessies zijn van 30 minuten. Neem plaats op de tribunes verspreid over de locatie en doe direct nieuwe kennis op.

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner waardoor juristen één aanspreekpunt hebben voor alle ICT-producten en -diensten. Kijk voor meer informatie op: www.lexxyn.nl 

PLEIT2015 wordt mede mogelijk gemaakt door de Lexxyn Groep Partners: