Nieuws & blogs

Aanmeldings procedure PLEIT2015 vereenvoudigd

25 juni 2015

Begin juli valt bij alle bezoekers van de eerdere edities van PLEIT, ambassadeurs, partners en genodigden de uitnodiging voor PLEIT2015 op de mat. Hierin zult u lezen dat de aanmelding voor PLEIT2015 een stuk vereenvoudigd is. Hoe zit dat? 

Zo was het...

Voorgaande jaren ontving u eerst een vooraankondiging. U kon zich dan alvast voorregistreren. Na ontvangst van de uitnodiging kon u deze voorregistratie omzetten in een definitieve aanmelding en moest u verplicht uw programma kiezen. Dat wilden we eenvoudiger maken.

Zo gaat het nu...

U heeft zich dit jaar niet hoeven voorregisteren en u hoeft ook niet meer verplicht uw programma te kiezen. Uw aanmelding is voldoende. Om PLEIT kosteloos te kunnen blijven aanbieden, ontvangen geïnteresseerden die niet tot de doelgroep behoren ook dit jaar een factuur. U dient dit naar waarheid op het aanmeldingsformulier in te vullen. Dat is alles.

PLEIT2015 is ... netwerken

Als organisatie krijgen wij vaak de vraag wie er nog meer aanwezig zullen zijn op PLEIT. Deze informatie geven wij logischerwijs in geen geval vrij. Wel hebben we er dit jaar voor gezorgd dat netwerken gemakkelijker wordt voor diegenen die daarvoor open staan.  

Staat u open voor netwerken? Dan kunt u uw naam en bedrijfsnaam laten opnemen in de bezoekerslijst via het aanmeldingsformulier. Door de koppeling aan uw social media kanalen, kunnen ander bezoekers van PLEIT contact met u leggen. Deze lijst is uitsluitend na aanmelding met gebruikersnaam en wachtwoord inzichtelijk via de PLEIT2015 app. Kiest u voor 'nee', dan blijft uw aanmelding anoniem. 

PROGRAMMA 2015

Tijdens de zomer zullen de eerste programma onderdelen van PLEIT2015 worden bekendgemaakt. Uw aanmelding is dan ook zeker nuttig. Zodra rond 1 september het complete programma gepubliceerd wordt, kunt u uw dagprogramma samenstellen. Dit is niet verplicht. Voordeel is dat u op deze manier uw stoel alvast reserveert.

PLEIT2015 APP

Om het samenstellen of wijzigen van uw programma helemaal gemakkelijk te maken, heeft de organisatie een PLEIT2015 app ontwikkeld. U kunt uw programma dan zelfs op de dag zelf nog samenstellen of aanpassen als u dat wilt. Naast het programma vindt u in de app alle praktische informatie, de plattegrond en uitgebreide netwerkopties. Zo kunt u voorafgaand aan PLEIT en ook daarna volop contacten leggen binnen de branche.