Nieuws & blogs

Countdown tot PLEIT2015

18 mei 2015

Het aftellen is begonnen! Zet de datum maar vast in je agenda: over een halfjaar, op 6 oktober 2015, vindt PLEIT2015 in de Fabrique plaats. Dit jaar blogt De Advocatenwijzer, in samenwerking met PLEIT en een groot aantal juristen, vrolijk verder. PLEIT2014 bleek wederom een groot succes. Dat willen we dit jaar minstens evenaren, zo niet overstijgen. Wil jij als jurist volledig up to date raken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT en recht? Dan ben je op PLEIT2015 aan het juiste adres.

De ICT-trein dendert door en de ontwikkelingen volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Het is een feit dat het landschap snel verandert.  Of het nu gaat om big data, het opslaan van onze digitale gegevens of de inzet van ICT binnen jouw kantoor. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven en mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen. PLEIT2015 haakt in op deze onderwerpen en brengt daarmee actualiteit, visie en trendinformatie over de belangrijkste ICT thema’s voor de juridische sector samen. Voor advocaten, notarissen en deurwaarders bij uitstek de plek om hun kennis op het gebied van ICT en recht binnen een dag op peil te krijgen.

In de aanloop naar PLEIT2014 is er op de website van zowel De Advocatenwijzer als PLEIT, al menig blog verschenen over ICT en Recht. Dat zetten we dit jaar graag voort: al bloggend werken we naar PLEIT2015 toe. En het liefst doen we dat samen met jou, jurist. Want door jouw kennis te delen in een blog, kun jij je in de digitale wereld onderscheiden en profileren. Het biedt een podium voor je kennis en kunde. Zonde als je dat podium niet bestijgt, toch?

Dus, ben jij jurist op het gebied van ICT recht en wil jij graag een prikkelende of informatieve blog over dit thema delen? Of deel je graag jouw kennis als jurist over de ontwikkelingen op het gebied van ICT die jou raken? Stuur je blog dan naar: pleit@deadvocatenwijzer.nl. Wij verspreiden het artikel onder vermelding van je naam en (kantoor)website via de websites en social media kanalen van De Advocatenwijzer en PLEIT2015. Aanmelden voor PLEIT2015 kan deze zomer via deze website.