Nieuws & blogs

Commerciële pauzesessies tijdens PLEIT2014

21 augustus 2014

De gehele dag is er bij PLEIT2014 volop gelegenheid om te netwerken, uw mail te checken en informatie in te winnen bij diverse leveranciers die aanwezig zullen zijn. Rond het middaguur staat er uiteraard een smakelijk lunchbuffet klaar en zijn er net als in voorgaande jaren een aantal (commerciële) pauzesessies. Gedurende deze sessies komen onder andere ICT-oplossingen aan bod, worden korte demo’s aangeboden of interessante discussies gevoerd. U kunt kiezen uit acht actuele, korte sessies vanuit de ambassadeurs van PLEIT2014.

Pauzesessies positief gewaardeerd door bezoekers
In de evaluatie van PLEIT2013 kwam naar voren dat de pauzesessies positief worden gewaardeerd. Deze sessies vanuit de leveranciers zijn een aanvulling volgens velen op het geboden kennisprogramma. PLEIT2014 wordt mogelijk gemaakt door de sponsoren en  ambassadeurs en zijn een informatief podium voor deze sponsoren en ambassadeurs. De actuele achtergrondinformatie die wordt geboden tijdens de pauzesessies blijken voor de bezoekers vooral nuttig als voorbereiding op een oriëntatietraject of het stellen van inhoudelijke vragen. 

De sessies worden dit jaar aangeboden door: BigHand, Clip Consultants, Devoon, Epona, Helder Telecom, ICT Concept, I-FourC en Trivium Software. De pauzesessies duren een half uur, van 12:15 uur tot 12:45 uur. Er is dus nog volop tijd om een broodje te eten of om te netwerken. 

Bekijk hier het volledige programma >>>