Nieuws & blogs

HOOFDTHEMA'S PLEIT2014 - DIGITALISEREN

3 april 2014

Het thema digitaliseren is aan de orde van de dag voor alle branches, de juridische sector (advocaten, notarissen en deurwaarders) is daarin geen uitzondering. Inmiddels zijn de 5 hoofdthema's voor PLEIT2014 vastgesteld. Een daarvan is digitaliseren.

In de juridische media is met name de digitalisering van de rechterlijke macht momenteel zeer actueel. Vanaf 2015 zal de rechterlijke macht volledig digitaal zijn. Wat zijn de consequenties voor uw kantoor? Ongeacht of u een middelgroot kantoor heeft of zelfstandig specialist bent. En wat betekent de digitalisering voor top 25 kantoren?

Wat zijn de ontwikkelingen, hoe verhouden die zich tot de dagelijkse praktijk en hoe past u dit toe bij u op kantoor! Beleef digitalisering tijdens interactieve sessies. PLEIT2014 toont digitalisering in actie. 

Bent u afgelopen jaar aanwezig geweest bij PLEIT2013 dan ontvangt u deze zomer een persoonlijke uitnodiging waarmee u zich kan aanmelden en een persoonlijk dagprogramma kan samenstellen. Wilt u PLEIT in 2014 voor het eerst bezoeken of bent u in 2013 niet aanwezig geweest? 

U dient zich dan vooraf aan te melden, zodat u op de lijst van genodigden komt te staan.