Nieuws & blogs

EVALUATIE PLEIT2013

11 oktober 2013

De foto's staan online. De film is klaar. #PLEIT2013 draait op social media op volle toeren. Tijd voor de evaluatie. De organisatie betrekt u als bezoeker, ambassadeur, spreker of niet aanwezige graag in de beoordeling van PLEIT2013. Zowel het traject voorafgaand aan PLEIT2013, de kwaliteit op de dag zelf als de dagen erna. Want er zijn altijd verbeterpunten. En daarvoor vragen we uw input.

Uw suggesties en verbeterpunten nemen wij ter harte voor PLEIT2014. Vult u daarom s.v.p. de online evaluatie in. De evaluatie wordt u aangeboden in samenspraak met de Lexxyn Groep. Als hoofdsponsor van PLEIT bieden ze graag hun online platform aan. Vanaf de week na PLEIT2013 starten we ook het telefonische onderzoek op om u te vragen het online onderzoek in te vullen danwel naar uw ervaringen met PLEIT2013.

Via deze link wordt u direct doorverwezen naar het onderzoek. Het duurt ongeveer drie minuten en uiteraard zijn wij ook benieuwd naar uw argumentatie en toelichting op gegeven antwoorden. Onder de deelnemers verloten wij een gesigneerd boek "Tomorrow's Lawyers" van Richard Susskind.

Bij voorbaat dank voor uw deelname.