Nieuws

PLEIT2018 maakt hoofdthema’s bekend

Met nog zeven maanden te gaan worden de contouren van PLEIT2018 steeds duidelijker. De nieuwe hoofdthema’s zijn bekend, met diverse topsprekers worden afspraken gemaakt, de eerste sponsoren zijn binnen en de locatie is geboekt. Kortom, PLEIT2018 krijgt vorm. Alles om ervoor te zorgen dat PLEIT2018 op dinsdag 5 juni 2018 in DeFabrique de verwachtingen weer overtreft.


Datum PLEIT2018 bekend

Oosterhout, 13 september 2017 - Onlangs maakte de organisatie van PLEIT bekend PLEIT te verplaatsen naar de maand juni. Hiermee geeft zij gehoor aan de wens van juridische bezoekers om het uit de drukke oktobermaand weg te halen, waardoor het geleerde beter in de praktijk gebracht kan worden.


Zesde editie van PLEIT in juni 2018

Hoe zorg je ervoor dat één van de vier beste congressen van Nederland ook op lange termijn haalbaar en succesvol blijft? Dat was voor de organisatie van PLEIT de belangrijkste vraag na de succesvolle lustrumeditie en de finaleplek bij de Gouden Giraffe Event Awards.


Vanaf 12 juni begin verplicht digitaal procederen

Vanaf 12 juni 2017 start het verplicht digitaal procederen in asiel- en bewaringszaken en vanaf 1 september 2017 starten civiele handelsvorderingszaken met een belang van meer dan 25 duizend euro bij de rechtbanken Midden-Nederland en Gelderland met verplicht digitaal procederen.


Blockchain technologie: een “block” aan het been van de jurist?

Door blockchain zou de hele financiële sector worden hervormd. Sterker nog: blockchain zou de hele wereld hervormen. And last but not least, blockchain zou verschillende beroepen overbodig maken. Kortom: blockchain zou The Next Big Thing zijn.


Pagina's