Nieuws

ICT-update in één dag? Bezoek PLEIT2018

PLEIT, hét ICT-evenement voor de juridische sector, laat op dinsdag 5 juni juridische professionals ICT ervaren zoals het bedoeld is: als een hulpmiddel om de dienstverlening te vereenvoudigen en verbeteren. PLEIT2018 maakt ICT-ontwikkelingen voor ieder kantoor praktisch toepasbaar.


Legal Tech Startup Awards 2018 opent zoektocht naar juridische game changers

De Legal Tech Startup Awards 2018 is een wedstrijd voor technologische startups met potentie voor de juridische sector. De organisatie, waar PLEIT deel van uitmaakt, brengt deze startups en de markt samen en zorgt ervoor dat zij elkaar gaan begrijpen. Door producten en ideeën aan concrete vraagstukken te koppelen ontstaan innovatieve oplossingen die echt het verschil gaan maken. Per 14 februari 2018 is de inschrijving geopend.


PLEIT2018 krijgt gestalte

PLEIT2018 wordt naast een kennisdag ook een echte doedag. Dus niet alleen luisteren, maar ook actief met de materie aan de slag gaan. Daarvoor stelt de organisatie van PLEIT een sterk programma samen waarin kennissessies, trainingen en workshops elkaar afwisselen. In deze nieuwsbrief de eerste highlights, waaronder de hoofdspreker.


Steven van Belleghem hoofdspreker PLEIT2018

Hoe houdt u focus op de cliënt in een digitale wereld; Steven vertelt het u tijdens PLEIT2018. Deze internationale spreek- en schrijfhit neemt u mee op een verrassende reis naar de wereld van moderne cliënt benadering, waarin ook – jaja, schrik niet – ‘bots’ een rol spelen. 


Eerste sponsoren PLEIT2018 bekend

PLEIT wordt ieder jaar weer mede mogelijk gemaakt door ambassadeurs en sponsoren. Deze specialisten spelen een belangrijke rol bij het succes van dit evenement. Ook voor PLEIT2018 zijn inmiddels een aantal prominente sponsoren aangesloten.


Pagina's