Nieuws & blogs

Inkijkje programma PLEIT2018

20 april 2018

Ook zo benieuwd naar het dagprogramma van PLEIT2018? Nog even geduld. Op 1 mei maken we alle programmaonderdelen bekend. Wij geven u nu alvast een inkijkje in het programma.

Bomvol programma

Boordevol, dat is het programma dat op 1 mei bekend gemaakt wordt. Elke minuut en elke m2 is gevuld met prikkelende kennissessies en interessante ronde tafel gesprekken. Op het hoofdpodium vertelt Steven van Belleghem over hoe u focus houdt op de cliënt, ook in een digitale wereld. Verder is PLEIT2018 toneel voor sessies over actuele onderwerpen zoals digitaliseren, vergeetrecht, strategie, innovatie, AVG en cybersecurity. PLEIT2018 is meer dan een kennisdag; het is een wake-up call.

Kortom, een dag die iedere juridische professional aanspreekt.

PLEIT programma 2018

Naast het reguliere programma, maken de sponsoren de dag compleet. Zij zijn op laagdrempelige wijze te benaderen voor praktisch advies rondom ICT. Zij kennen al uw vragen en hebben de antwoorden. Gedurende de dag verzorgen de sponsoren korte sessies die ingaan op de behoeften van alledag. Ook ontplooien de sponsoren interessante initiatieven zoals het 'kantoor van de toekomst'.

Oriënteert u zich gerust eens, zo maakt u op 1 mei nog makkelijker uw keuze.

Sponsorsessies 2018