Nieuws & blogs

PLEIT genomineerd voor Gouden Giraffe in categorie Congressen

30 januari 2017

Vandaag is PLEIT genomineerd voor de Gouden Giraffe Event Award. De organisatie van PLEIT is enorm trots op deze nominatie en we kijken uit naar de finaleavond op 10 februari. Van de bekendmaking van de nominatie is een ludieke livevideo gepubliceerd. 

WAT VOORAF GING...

Zoals een giraffe zijn nek uitsteekt om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas, zo zoekt de Gouden Giraffe al sinds 1994 naar die bedrijven en bureaus die hun nek uitsteken op eventgebied. We hebben ons aangemeld. En collega Rinske ‘de optimist’: "Als je meedoet kan je ook winnen". 

Om mee te doen dien je een case in. En daar kwamen vragen langs die je terugvoeren naar de basis: Waarom organiseer je dit evenement, wat heeft het publiek eraan, waarom is hetgeen je doet zo bijzonder? En dat het bijzonder is, dat kan niet anders. Want ICT, dat is niet het onderwerp waar de gemiddelde jurist heel warm van wordt. Hoe bestaat het dan dat ongeveer 600 juristen een kostbare dag blokken in de agenda; er voor één dag PLEIT bijna een half miljoen euro (!) minder omzet wordt gemaakt door een hele beroepsgroep?

En zo stond PLEIT in de lijst van meest indrukwekkende en impactvolle events. Tussen de Libelle Zomerweek, het jubileumfeest van de Jostiband, Giro d’Italia en de Landelijke intocht van Sinterklaas. Om maar wat namen te noemen. Afgelopen week zijn alle genomineerden bekend gemaakt. 

Bekijk hier de link naar de live video.

En nu...

Op 10 februari wordt de Gouden Giraffe Event Award uitgereikt in DeFabrique in Utrecht. Blijf PLEIT volgen via social media en blijf zo op de hoogte van het PLEIT-feestje.