Nieuws & blogs

Weer in de waan van de dag?

17 november 2016

De reacties na PLEIT geven iedere keer weer de bevestiging dat het evenement zorgt voor inspiratie en nieuwe ideeën om direct toe te passen in de eigen organisatie. Hoe ziet de dag of week na PLEIT er dan uit? Ongetwijfeld e-mail bijwerken en dergelijke, en dan? Zijn we inmiddels een maand na PLEIT weer in de waan van alledag? Of zijn er stapjes gezet om ICT efficiënter, slimmer en optimaal in te zetten?

In de nieuwsbrief kijken we terug op PLEIT.  Daarnaast bieden we een aantal tips om ervoor te zorgen dat de eerste stapjes grote stappen kunnen worden.....

Tip 1: bekijk of download de presentaties en factsheets als naslag.
Tip 2: kom direct in contact met de kennispartners van PLEIT2016.
Tip 3: het Lexxyn Account Team helpt u graag om de volgende stappen te zetten.

Evalueren is leren

Zoals ieder jaar voert de organisatie van PLEIT een uitgebreide evaluatie uit. Deze evaluatie geeft concrete aanknopingspunten om PLEIT te verbeteren. Dit jaar boden we een eenvoudige evaluatietool en daar werd volop gebruik van gemaakt. In bijgaande infographic een aantal highlights:

Presentaties en factsheets
Via de website van PLEIT2016 zijn inmiddels vrijwel alle presentaties beschikbaar gesteld. Ook zijn voor verschillende kennis- en sponsorsessies factsheets opgesteld met daarin een samenvatting van de inhoud en contactgegevens. Wilt u nog eens teruglezen wat er in een sessie besproken is of heeft u een sessie niet kunnen bijwonen, dan kunt u hier een indruk krijgen van de materie. Naar presentaties en factsheets >>> 

Direct in contact met de kennispartners van PLEIT
PLEIT2016 werd mede mogelijk gemaakt door de partners in de Lexxyn Groep, en belangrijke sponsoren uit de markt. Zij hebben de kennis en expertise in huis om samen met u ervoor te zorgen dat uw kantoor klaar is voor de -digitale- toekomst. Wilt u direct in contact komen met deze kennispartners? Klik hier voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Lexxyn Groep Account Team: hoe helpen wij u?
Op PLEIT2016 werd duidelijk dat de grenzen tussen conventionele afdelingen vervagen. Eigen verantwoordelijkheid transformeert meer en meer naar samenwerken om doelen te verwezenlijken. Dit vergt een andere manier van werken, naar de cliënt kijken. Het vraagt procesgericht denken in plaats van in vakjes; het vraagt een nieuw perspectief op de zaken. En om samenwerking. 

De Lexxyn Groep is zo’n partij die graag de samenwerking zoekt. Hierbij wordt het Lexxyn Account Team ingezet om de dialoog aan te gaan en ICT optimaal tot haar recht te laten komen. Het team bestaat uit diverse experts in hun vakgebied. Iedere deskundige uit dit team heeft - naast een brede kennis rondom juridische ICT-vraagstukken - zijn eigen focusgebied. Op deze manier is de Lexxyn Groep in staat adequaat in te haken op ontwikkelingen zoals KEI, datalekken, online samenwerken en procesoptimalisatie. Samen met de Lexxyn Groep staat u sterk en bent u voorbereid op de toekomst.

Ga het gesprek aan. Maak gebruik van de kennis binnen het Lexxyn Groep Account Team. Zo helpen wij u elke dag om uw ICT efficiënter, optimaler en slimmer te laten functioneren.

Maak een afspraak met het Lexxyn Account Team >>