Nieuws & blogs

Nieuw e-book helpt advocaten bij het kiezen van een nieuw praktijkmanagementsysteem

/

Tom Jansen - Lexxyn Groep

24 juni 2020

Het praktijkmanagementsysteem is het softwarefundament voor ieder advocatenkantoor. In dit systeem worden dossiers bijgehouden, tijd geschreven, declaraties gemaakt, relaties beheerd en nog veel meer. Maar welk pakket kiest u? NEXTmatters? CClaw? BaseNet? Urios? Kleos? Of één van de talloze andere opties?

De keuze is overweldigend. De lijst met overwegingen en vragen soms eindeloos lang. Om u bij de keuze van nieuwe software te helpen, schreven de Lexxyn Groep Partners gezamenlijk het e-book: Praktijkmanagementsystemen: Het kiezen van de juiste ICT voor de juridische praktijk.

Download het e-book: Praktijkmanagementsystemen door Lexxyn Groep
Praktijkmanagementsystemen is beschikbaar als e-book en als hardcopy

40 pagina’s aan informatie, tips en praktijkervaring

In het e-book over praktijkmanagementsystemen gaan we in op de gehele reis naar de nieuwe software voor uw advocatenkantoor. Van het eerste moment dat u besluit nieuwe software te overwegen, tot de implementatie en adoptie.

Daarnaast bevat het e-book adviezen van Dirk Verheul, accountant van Visser & Visser, die gespecialiseerd is in de advocatuur. Eva Peeters van L-IME legt uit wanneer het verstandig is om een onafhankelijk adviseur in te zetten bij dit soort trajecten.

Tot slot is er een overzicht van de bekendste pakketten die gebruikt worden door Nederlandse advocatenkantoren opgenomen. Deze lijst bevat een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten zodat u deze eenvoudig kunt vergelijken. Dit e-book is niet te missen voor ieder advocatenkantoor dat op zoek is naar nieuwe software.

Ook beschikbaar als hardcopy

Ondanks dat we het hier over een e-book hebben, begrijpen wij heel goed dat velen van u het prettiger vinden om van papier te lezen. Daarom hebben we naast een digitale versie, ook een fysieke uitgave gemaakt. Deze kunt u net als het e-book via hetzelfde formulier gratis aanvragen op onze website.

Vraag het praktijkmanagementsystemen e-book gratis aan

Vul het formulier op de registratiepagina in om uw exemplaar, digitaal of fysiek, gratis te ontvangen. Namens de Lexxyn Groep Partners wensen wij u veel leesplezier en wijsheid bij uw keuze.

Aanvraagformulier e-book praktijkmanagementsystemen