Nieuws & blogs

PLEIT2018 genomineerd voor Telecom Inspirience Awards 2018

12 november 2018

Image
Inspirience 2018

PLEIT2018 is genomineerd voor de Marketing Award van de Telecom Inspirience Awards 2019. Donderdagavond 15 november vindt de uitreiking plaats. Spannend!

PLEIT2018

PLEIT is de kennisdag over ICT voor de juridische praktijk. Op 5 juni 2018 vond op evenementen locatie deFabrique, alweer de zesde editie van dit evenement plaats. PLEIT trok dit jaar het door de organisatie als maximum gestelde aantal van 500 bezoekers (eerdere edities trokken tot wel 700 bezoekers) uit de juridische sector die afkwamen op diverse sessies gegeven door marktpartijen, overheidsinstanties en andere organisaties. PLEIT is al 7 jaar het grootste juridische ICT evenement van Nederland.

PLEIT is een echt kennisevenement waar alles draait om het uitwisselen van informatie, het bezoeken van sessies en zien van interessante sprekers (zoals dit jaar Steven van Belleghem). Ook het gegeven dat deelnemers uit de juridische sector hier PO/PE punten (opleidingspunten) aan kunnen toekennen is een zeer belangrijk wapenfeit van dit evenement. PLEIT is inmiddels een begrip in de juridische sector. 

Positieve ontvangst | Een greep uit de reacties

Om de kwaliteit van PLEIT zo hoog mogelijk te houden is een goede evaluatie van groot belang. De gegeven terugkoppeling was opbouwend, kritisch, maar vooral lovend. Een mooie 8,0 als resultaat geeft voor volgende edities toch ook ruimte voor verbetering.