Nieuws & blogs

Finale Legal Tech Startup Awards 2018

5 juni 2018

PLEIT2018 trapt officieel af met een kort welkom door Claudia Heemskerk, Operationeel Manager van Lexxyn Groep, Project Manager bij Dutch Legal Tech en Event Manager van PLEIT. PLEIT2018 is alweer de zesde editie van PLEIT. Na een kort dankwoord aan de sponsoren neemt Jeroen Zweers het woord. Als co-founder van Dutch Legal Tech geeft hij graag innovatieve startups een podium. De Legal Tech Startup Awards is daar het toonbeeld van. Drie internationale startups strijden vandaag om de begeerde award: Contract Mill, LeReTo en Schadewacht.

Contract Mill, een Finse startup, biedt een oplossing om documentcreatie eenvoudig te automatiseren en te schalen

LeReTo, een Oostenrijkse startup, helpt advocaten tijd te besparen door documenten sneller doorzoekbaar te maken voor Legal Research;

Schadewacht, een Nederlandse startup, zorgt er voor dat via een app bewijslast over, of de actuele staat van een woning kan worden gecreëerd en gewaarmerkt door een gerechtsdeurwaarder.

PLEIT app

Breng uw stem uit op uw favoriete startup

Bezoekers van PLEIT2018 kunnen tot 15:00 uur via de PLEIT app stemmen op hun favoriete finalist. Wie gaat er aan het einde van deze PLEIT-dag naar huis met de Dutch Legal Tech Startup Award? Om 16:00 uur is de bekendmaking in De Perserij!