Nieuws & blogs

Visser & Visser verzorgt stuurinformatie voor de advocaat

7 mei 2018

Op dinsdag 5 juni wordt in DeFabrique in Utrecht dé ICT-kennisdag voor de juridische praktijk georganiseerd. Eén van de sponsoren is Visser & Visser, accountant- en adviesorganisatie met een specialistische branchegroep Advocatuur en Notariaat. Het team vertelt u tijdens PLEIT2018 graag meer over het inzetten van kosten- en tijdbesparende stuurinformatie.

Komt u naar PLEIT2018? Dan nodigen wij u graag uit in de stand van Visser & Visser. Marktontwikkelingen hebben er de afgelopen jaren voor gezorgd dat advocaten en notarissen steeds meer continu inzicht willen in uren, omzet en kosten. De markt ziet werkzaamheden als standaard producten en er ontstaat een nieuwe manier van werken met zo min mogelijk ruimte voor indirecte uren. Deze ontwikkelingen vragen om een slim en efficiënt ingericht proces van administratie, registratie en het snel kunnen analyseren van gegevens.

Visser & Visser zorgt ervoor dat stuurinformatie voor de advocaten- en notarispraktijk snel beschikbaar is. De branchegroep Advocatuur en Notariaat heeft contacten met verschillende softwareleveranciers en weet uit ervaring wat de bestuurder van een praktijk nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen. Tijdens PLEIT2018 verzorgt collega en CEO Wilco Schellevis van Refine-IT een sponsorsessie met als titel: Slim inzetten van data: kantoorperformance omhoog! Hij gaat in op de uitdagingen rondom het verwerken van grote hoeveelheden data tot begrijpelijke stuurinformatie. Refine-IT is een kennisintensieve smart data company en realiseert oplossingen op het gebied van business intelligence, data technologies en smart applications. Refine-IT is een onderdeel van Visser & Visser.

Visser & Visser neemt deel aan PLEIT omdat zij daadwerkelijk een oplossing biedt aan advocaten en notarissen die hun data willen omzetten in stuurinformatie.

Wilt u weten wat Visser & Visser voor u kan betekenen? Lees verder op www.visser-visser.nl/branches/advocatuur.

Samen verder met VISSER & VISSER

Samen verder met Visser & Visser

Visser & Visser maakt van ondernemers betere ondernemers. We leveren niet alleen cijfers, we zorgen ervoor dat die cijfers u iets opleveren. Dat doen we met strategische adviezen, die gebaseerd zijn op de meest actuele cijfers. Dankzij gerichte stuurinformatie en coaching bereiken we samen een beter resultaat. Visser & Visser is een middelgroot kantoor en behoort tot de top 30 accountantskantoren. We hebben elf vestigingen en circa 260 medewerkers. U vindt ons op goed bereikbare, regionale locaties, dichtbij onze opdrachtgevers. Zo weten wij wat er leeft en speelt in uw regio. Bij iedere vestiging vindt u administratieve, financiële en fiscale diensten onder één dak.Bij Visser & Visser staat u er niet alleen voor. We werken samen. Dit doen we omdat we geloven dat samenwerking de beste manier is om verder te komen. Dat is onze overtuiging! 

www.visser-visser.nl/overons/onsverhaal