Nieuws & blogs

Vanaf 1 mei kiest u uw dagprogramma

25 april 2018

Vanaf dinsdag 1 mei staat het programma van PLEIT2018 online. In dit bericht leggen we u uit hoe u zich nog kunt aanmelden en hoe u uw via onze compleet vernieuwde website uw eigen dagprogramma kunt samenstellen. 

Kan ik me nog aanmelden?

Ja, u kunt zich nog aanmelden voor PLEIT2018. Er zijn nog ongeveer 130 plaatsen beschikbaar. Aanmelden doet u eenvoudig via deze website. U ontvangt dan vervolgens automatisch een e-mail voor een persoonlijke login om uw dagprogramma te bevestigen.

Compleet vernieuwde website

Eerder al maakten we bekend dat PLEIT2018 in het teken zou staan van vernieuwen en verbeteren. Dat wordt heel concreet met de compleet vernieuwde website. De nieuwe website is er volledig op gericht om u als bezoeker de juiste informatie op een logische plek te bieden. Zowel op desktop als op mobiele apparaten.

PLEIT2018 en veiligheid

Heeft u zich al aangemeld voor PLEIT2018? Dan zult u bij het kiezen van uw dagprogramma zien dat we goed hebben gekeken naar veiligheid en de beveiliging van uw gegevens. Daarbij hebben we uiteraard niet uit het oog verloren dat het kiezen van uw dagprogramma óók gemakkelijk moet zijn.

Aangemeld voor PLEIT2018 en uw dagprogramma kiezen

U ontvangt dinsdag 1 mei een persoonlijke e-mail met daarin de instructies voor het samenstellen van uw dagprogramma. In uw Mijn PLEIT omgeving kunt u uw persoonlijke dagprogramma samenstellen. Op een centrale plek en goed beveiligd. Exact wat u van een evenement als PLEIT2018 mag verwachten!

Kiezen op kennisniveau

PLEIT2018 biedt een compleet dagprogramma waarbij diverse sessies worden aangeboden op verschillende kennisniveaus. Zo kunt u een dagprogramma op maat samenstellen, ongeacht uw kennisniveau op de hoofdthema's. In de Mijn PLEIT omgeving kunt u alle sessie op kleur filteren, zodat u eenvoudig op uw niveau aansprekende sessies kunt kiezen.

Exclusieve rondetafel

We zijn trots dat hoofdspreker Steven van Belleghem bereid is gevonden om deel te nemen aan een rondetafel-discussie onder leiding van Jochem Koole, aansluitend op de plenaire sessie. Deze rondetafeldiscussie is exclusief toegankelijk voor genodigden. De uitnodiging hiervoor wordt volgende week per e-mail naar de genodigden gestuurd.

Halve finalisten LTSA bekend

In de afgelopen maanden meldden zich 22 technologische starters voor de Legal Tech Startup Awards. Na de kritische inventarisatieronde door de vakjury zijn acht startups doorgedrongen tot de halve finale. De organisatie zegt verrast te zijn door de diversiteit van de aanmeldingen, maar ook door het internationale karakter van de inzendingen.

Ambassadeurs

PLEIT wordt mede mogelijk gemaakt door vele ambassadeurs die een inhoudelijke bijdrage leveren. Onder andere Advius, Mediamaze, Meijer Consulting Groep, Law4ce, Mazars, Voxius, Pels Rijcken, CMS, VRF Advocaten, ICTRecht en De Rechtspraak delen specialistische kennis.

Sponsoren

PLEIT is het uitgesproken evenement om contact te leggen met bedrijven die ICT-oplossingen bieden voor de juridische sector en vertegenwoordigers uit de juridische markt, waaronder Rely, Visser & Visser, Topicus, ESET, Wolters Kluwer, Berkeley Bridge en PrivacyBlox.

Lexxyn Groep

Als hoofdsponsor en initiator draagt de Lexxyn Groep bij aan PLEIT. De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die voorziet in de volledige ICT behoefte van advocaten, notarissen en deurwaarders. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de juridische sector. Meer informatie: www.lexxyn.nl