Nieuws & blogs

Een nieuw gezicht mét ervaring op PLEIT2018

23 mei 2018

Op een congres, waar 500 professionals uit het juridisch domein samenkomen, mag Hyarchis niet ontbreken. Voor menigeen is Hyarchis een nieuwe naam en een nieuw gezicht, maar vergis u niet; deze softwareleverancier brengt een schat aan ervaring mee. PLEIT2018 is voor Hyarchis dan ook de plek om praktijkervaringen uit het financiële domein te delen en deze sector te laten kennismaken met Hyarchis Legal; een nieuw en vooral verrassend anders open-alles-en-meer applicatie.

Vrijheid om te innoveren met software

De hoofdthema’s van dit jaar, zoals digitaliseren en IT-kennismanagement, zitten in het DNA van Hyarchis verweven. Hyarchis pleit dan ook voor meer innovatieve software voor de juridische professional. Hyarchis gaat hierbij verder dan alleen het digitaliseren en optimaliseren van bestaande processen. Wij bieden de markt de mogelijkheid en vrijheid om daadwerkelijk te innoveren. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar functionele efficiëntie, maar ook naar manieren om intensiever kennis te delen en eenvoudiger samen te werken aan dossiers. 

Volgens Hyarchis gaat digitaliseren niet alleen over veiligheid en kostenverlaging. Het moet kantoren ook in staat stellen om snel in te blijven spelen op verandering in de markt. Hiermee verbetert u de primaire dienstverlening en gaat u een optimale relatie met uw cliënt aan, doordat u deze betrekt in het proces. Dit noemt Hyarchis: digitale transformatie, wat op zijn beurt vorm krijgt met Hyarchis Legal.

Digitale transformatie

Hyarchis helpt juridische organisaties bij deze transformatie. Het uiteindelijke doel is een volledig digitale organisatie die de flexibiliteit heeft om continu te innoveren en waar verandering vanzelfsprekend is. Hyarchis doet dit met een geïntegreerde best-of-breed oplossing, ook wel een open-alles-en-meer oplossing genoemd. 

Open-alles-en-meer systeem

Hierbij worden de voordelen van all-in-one en best-of-breed gecombineerd. De juridisch professional werkt vanuit één applicatie, waarin alle benodigde applicaties naadloos geïntegreerd zijn. Of het nu gaat om document management, documentcreatie, CRM of bijvoorbeeld online samenwerken: Hyarchis is specialist op elk onderdeel afzonderlijk. Hierbij wordt zoveel mogelijk uitgegaan van standaarden, maar Hyarchis biedt ook de flexibiliteit om specifiek te zijn waar dit gewenst is. Het gaat immers om uw identiteit en onderscheidend vermogen. Wij verwelkomen u graag op PLEIT2018 en delen graag onze kennis en ervaring.

Hyarchis logo

Over de sponsor

Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Partnership in het kwadraat, dat is de kracht van Hyarchis. Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis software oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. Hyarchis is een Nederlandse organisatie die zowel de ontwikkeling, implementatie als het onderhoud volledig in eigen beheer heeft. In de praktijk zorgt dit voor een optimaal proces van concept tot executie waardoor doorlooptijden beperkt zijn en er snel ingespeeld kan worden op de veranderende klantwens. Voor meer informatie: 

www.hyarchis.nl/branches/legal