Nieuws & blogs

Stem 11 oktober op uw favoriete Legal Tech Startup

6 oktober 2016

PLEIT2016 biedt wederom een spannend podium voor de drie finalisten van de Legal Tech Startup Awards. Bestond de groep genomineerden in september nog uit negen startups, zo draait het nu nog om drie finaleplekken. De drie partijen die tegen elkaar gaan strijden zijn: LegalThings, Lexoo en SignRequest. Uw stem bepaalt mede de winnaar!

De drie finalisten in beeld
De drie finalisten krijgen ieder drie minuten de tijd om de jury en 600+ juridische professionals te overtuigen van de waarde van hun product of dienst. Om hun verhaal kracht bij te zetten is aan visual designer Lieke Beelen van Juridux (www.liekebeelen.nl) gevraagd om het product van iedere finalist visueel weer te geven. Zo krijgt u, ter voorbereiding op dinsdag, alvast een beeld van de startups.

 

 

Stem 11 oktober via de PLEIT app
U kunt op PLEIT2016 uw stem laten horen, door na afloop van de drie pitches ‘live’ te stemmen op uw favoriet. U doet dit via de PLEIT2016 app. Heeft u deze nog niet gedownload? Doe dat dan direct via de app store of google play store (PLEIT2016 app). Alleen tijdens PLEIT 2016, op 11 oktober 2016, is er een apart tabblad op de homepage van de app beschikbaar (mits u bent ingelogd). Hier verschijnen de drie finalisten, waarna u 1 x kunt stemmen. Let op; u krijgt maar één mogelijkheid. Aanklikken is definitief. 

Meer informatie over de finalisten vindt u op: https://pleit.nl/nieuws/2016/09/legalthings-lexoo-en-signrequest-finali…