Nieuws & blogs

Voorproefje PLEIT2016

16 augustus 2016

Opening PLEIT2016 door KBvG, KNB en NOvA

De voorzitter van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders: Wilbert van de Donk, Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie: Jef Oomen en de algemeen deken van de Orde van Advocaten: Bart van Tongeren verzorgen op 11 oktober 2016 de openingsvideo van PLEIT. Voor alle drie de beroepsgroepen is ICT de komende jaren een speerpunt. De ontwikkelingen op ICT gebied bieden de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij mooie kansen. PLEIT2016 maakt de voor u relevante kansen inzichtelijk. 

Sprekers 

De programmaonderdelen zijn bijna compleet en we mogen ook dit jaar weer een mooie lijst met organisaties en sprekers bekend maken. Naast de eerder aangekondigde hoofdspreker Casey Flaherty en sprekers Wouter Dammers, Nicky Leijtens en Menno Weij zullen ook onderstaande sprekers een sessie verzorgen. Op de PLEIT website en in de PLEIT app vindt u uitgebreide profielen van alle sprekers. Vanaf 1 september vindt u hier ook inhoudelijke informatie over de sessies.

Jochem Koole: 

Paulus Veltman: 

Hans Schuurman: 

Programma

Er is hard gewerkt aan een uitgebreid programma voor alle drie de beroepsgroepen. Of u nu werkzaam bent in de advocatuur, het notariaat of de deurwaarderij, als jurist of in de staf; voor iedereen worden er sessies en workshops op het eigen kennisniveau aangeboden.

Met ruim 60 sessies in het programma adviseren we u om voor 11 oktober 2016 het programma alvast goed door te nemen en voor sessies die u niet wilt missen vanaf 1 september uw plek te reserveren. Er zijn voor diverse workshops slechts een maximaal aantal plaatsen beschikbaar!

Als u zich voor 1 september heeft aangemeld voor PLEIT2016 heeft u uiteraard als eerste de keuze. U ontvangt bericht per e-mail, waarna u uw aanmelding kunt uitbreiden met de sessies van uw voorkeur.

PLEIT app

Met blogs, nieuwsberichten en de twitterfeed blijft u via de PLEIT app op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Zoekt u interactie met bezoekers, sprekers of sponsoren? Dan kunt u na inloggen in de app de bezoekerslijst bekijken, chatten en berichten versturen. Om alvast in de stemming te raken staan de fotoalbums en video’s van voorgaande jaren voor u klaar. Ook biedt de app u de mogelijkheid om u direct aan te melden voor PLEIT2016.

De komende weken wordt de PLEIT app uitgebreid met het programma, de sprekerslijst en de stemmogelijkheid voor de Legal Tech Startup Awards.

LawQuiz: feest, spektakel & netwerken

PLEIT biedt u ook de ideale gelegenheid om te netwerken en dat maken we in dit jubileumjaar nog leuker! 

Sluit na het officiële gedeelte van de dag om 18:00 uur niet aan in de file, maar schrijf u vanaf 1 september 2016 in voor de LawQuiz, een aan uw vakgebied aangepaste variant op de welbekende pubquiz.

Onder leiding van niemand minder dan Arnoud Engelfriet van ICTRecht passeren kennisvragen en ludieke opdrachten de revue. Door de interactie, humor en het spannende spelelement belooft het een waar spektakel te worden.

Na aanmelding (let op: dit is verplicht voor deelname) delen we u vanuit de organisatie willekeurig in teams in. Boegbeelden uit de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij zijn reeds als TeamCaptains aangesloten om alles in goede banen te leiden. Op twitter is onder #LawQuiz de strijd al losgebarsten!

Sponsoren 

Ondertussen zijn er weer drie sponsoren aangesloten. Maak kennis met deze organisaties bij PLEIT2016 op de stands of bezoek de sponsorsessies die zij gedurende de dag meerdere malen verzorgen.

Legal Intelligence: 

Topicus: 

ESET: 

Sponsorsessies

De partners van PLEIT2016 verzorgen ook dit jaar sponsorsessies. Hier komen actuele ICT-thema's en productontwikkelingen aan bod. Alle sponsorsessies worden meerdere malen op de dag gegeven en duren 30 minuten. 

Hoofdsponsor: Lexxyn Groep

Als vaste partner draagt de Lexxyn Groep bij aan deze kennisdag. De Lexxyn Groep voorziet in de volledige ICT-behoefte van advocaten, notarissen en deurwaarders. De gebundelde ervaring en collegialiteit van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. Voor meer informatie: www.lexxyn.nl