Nieuws & blogs

PLEIT2016 warming-up

1 februari 2016

Op 11 oktober 2016 geeft PLEIT weer gehoor aan de ICT-behoeften van juridisch Nederland. Ondanks dat er nog negen maanden en drie jaargetijden te gaan zijn, zijn de voorbereidingen met groot enthousiasme gestart.

PLEIT2016 warming-up

Afgelopen week kwam het PLEIT projectteam samen met die van DeFabrique -inmiddels de vaste PLEIT locatie- om te brainstormen. Zoals ieder jaar heerste er een gezonde spanning. Hoe ga je ook dit jaar het overweldigende succes van voorgaande jaren evenaren? Na een dagdeel sparren werd de eerste brainstormsessie vol vertrouwen afgesloten. Er is zoveel gaande binnen juridisch Nederland. Dat in combinatie met het 5-jarig bestaan van PLEIT gaat zeker zorgen voor weer een topdag!

Dat er veel ontwikkelingen zijn op het gebied van juridische ICT mag duidelijk zijn. Termen als: procesoptimalisatie, legal marketplaces, klantbeleving, project- en kostenmanagement, systeemintegratie, verdienmodellen, Internet of Things, kunstmatige intelligentie, KEI, meldplicht datalekken, cybersecurity, meten is weten, big data, social media, WhatsApp, cloud, Safe Harbor, T-shaped lawyer, Legal Tech Startup Awards en business intelligence vulden het papier. De komende weken is het tijd voor de volgende stap; hoe kan PLEIT aan zoveel mogelijk onderwerpen podium bieden?

PLEIT2016 verbindt

Een ding staat vast: PLEIT2016 verbindt. Kennis met juristen, leveranciers met de markt, kantoren met cliënten. PLEIT2016 gaat dit jaar een nog breder platform bieden voor:

  • netwerken;
  • kennisoverdracht en -delen;
  • interactie;
  • discussie.

Hierbij draait alles om de samenwerking tussen ICT en mensen. PLEIT wil kennis samenbrengen en ICT-ontwikkelingen tastbaar maken. PLEIT2016 verbindt de individuele behoeften aan werkbare acties. 

Kennisplatform voor het individu

PLEIT2016 staat voor het behapbaar maken van ICT voor iedere laag van de juridische markt. Zowel voor het top- en middensegment als de kleinere kantoren biedt PLEIT relevante onderwerpen en geeft het invulling aan behoeften van zowel ICT-ers als algemene medewerkers. PLEIT2016 wil ook gehoor geven aan individuele wensen. Zo wordt er de komende tijd gewerkt aan een duidelijk onderscheid in de onderwerpen op basis van functiegebied en kennisniveau. Zo is iedere deelnemer gegarandeerd van een dag op maat. En niet alleen op één dag, maar gedurende het gehele jaar wil PLEIT hét kennisplatform zijn voor juridisch Nederland.

Lustrum PLEIT

En dan sluiten we dit nieuwsbericht graag af met een feestelijk randje. PLEIT bestaat dit jaar 5 jaar, een eerste lustrum! En bij een verjaardag hoort... feest! De ideeën zijn geboren om deze dag extra feestelijk aan te kleden. We denken zelfs aan een uniek avondprogramma. Allemaal nog ideeën, mogelijkheden die de komende tijd vorm gaan krijgen. Blijft u met ons in verbinding? Dan zorgen wij voor verrassende en onderscheidende content. Houdt u de website van PLEIT en de social media kanalen in de gaten voor alle updates rondom PLEIT.