Nieuws & blogs

DE ADVOCATENWIJZER: "AL BLOGGEND OP WEG NAAR PLEIT2014"

20 mei 2014

Over iets minder dan vijf maanden – op 7 oktober aanstaande – is het zover: dan vindt PLEIT2014 plaats. Dit jaarlijks evenement staat ook dit jaar geheel in het teken van ICT en recht. Deelname aan dit congres is voor advocaten, notarissen en deurwaarders dé manier om in één dag hun kennis op dit gebied op peil te brengen.

De Advocatenwijzer houdt zich bij uitstek bezig met ICT en recht. Rechtzoekenden kunnen via de website van De Advocatenwijzer een geschikte advocaat vinden. Advocaten hebben de mogelijkheid om zich te profileren op de website van De Advocatenwijzer door het aanmaken van een profiel en het schrijven van juridische blogs. De blog community van De Advocatenwijzer bevat inmiddels al ruim 300 actieve bloggers en wordt gelezen door de meer dan 10.000 maandelijkse bezoekers van de website. "ICT en online diensten spelen binnen de juridische sector een steeds belangrijkere rol. De Advocatenwijzer springt op deze trend in en wil dan ook graag een bijdrage leveren aan PLEIT2014", aldus Mechteld van den Oord, oprichter van De Advocatenwijzer.

Ben je jurist op het gebied van ICT recht (in de breedste zin des woords) en wil je een interessant en prikkelend artikel delen over dit thema? Stuur je blog naar: pleit@deadvocatenwijzer.nl. De eerste blog in de aanloop naar PLEIT2014 is inmiddels gepubliceerd: www.pleit.nl/blog