Sponsoring PLEIT2018

PLEIT IS DE JAARLIJKSE KENNISDAG OVER ICT VOOR DE JURIDISCHE PRAKTIJK. OP DINSDAG 5 JUNI 2018 VINDT DE ZESDE EDITIE VAN PLEIT PLAATS IN DEFABRIQUE IN UTRECHT. PLEIT BIEDT INFORMATIE VOOR GEÏNTERESSEERDEN IN, GEBRUIKERS VAN EN VERANTWOORDELIJKEN VOOR ICT BINNEN DE JURIDISCHE PRAKTIJK. PLEIT IS HET UITGESPROKEN EVENEMENT OM IN CONTACT TE KOMEN MET DE JURIDISCHE SECTOR.

Eén van de vier beste congressen van Nederland

In 2016 is PLEIT door deskundigen uit de evenementenbranche genomineerd als één van de vier beste congressen van Nederland. De jury was vooral lovend over de balans tussen commercie en inhoud. Voor PLEIT2018 zijn alle suggesties meegenomen om PLEIT nog beter te maken en te vernieuwen, waarbij de sterke punten zijn behouden.

over de gouden giraffe

De samenstelling van het programma

Het programma wordt samengesteld aan de hand van actuele thema’s: IT beveiliging, digitaliseren, wet- en regelgeving, IT kennismanagement en privacy. Voor iedere doelgroep - advocatuur, notariaat, deurwaarderij - zijn diverse lezingen en workshops. Voor de samenstelling van het programma is direct contact met de beroeps- en brancheorganisaties, vertegenwoordigers uit de markt en bedrijven die actief zijn op het gebied van ICT in de juridische sector.

Waarom gaan bezoekers naar PLEIT?

In één dag kennis en ervaring opdoen en tegelijkertijd collega’s uit de sector, brancheorganisaties en relevante leveranciers spreken. In voorgaande jaren zijn er in de aanloop naar PLEIT en op de dag zelf video’s gemaakt. Hierin spreken bezoekers, ambassadeurs en sprekers over waarom zij PLEIT bezoeken, waar deze dag voor hen aan bijdraagt en het geeft een beeld van PLEIT. Ook zijn voor meerdere edities van PLEIT dagimpressies gemaakt. Daarin krijgt u een indruk van de dag zelf.

Bekijk video's

Kennisplatform PLEIT

In samenspraak met de markt, sprekers en ambassadeurs publiceren wij in de aanloop naar PLEIT blogs op het snijvlak van ICT & Recht. De blogs geven inzicht in actuele onderwerpen die spelen in de juridische markt in Nederland. Als sponsor kunt u een aandeel hebben in de ontwikkeling van het kennisplatform en dit als podium gebruiken om kennis te delen. Meer informatie ontvangt u via de organisatie van PLEIT.

bekijk blogs

Zichtbaarheid voor sponsoren

Voor nationale en internationale sponsoren kan PLEIT unieke zichtbaarheid bieden in de Nederlandse juridische sector. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een toonaangevende dag in de branche. Met (commerciële) partijen die willen aansluiten bij PLEIT wordt het gesprek aangegaan. Hierbij is een directe link met de ICT en de juridische doelgroep een criterium, alsook de kwaliteit van de dienstverlening en een goede balans in type producten en de aantallen aangesloten sponsoren. Uitgangspunt van PLEIT is het bieden van een kennisdag aan juristen, dit doel moeten de sponsoren willen onderschrijven.

Zichtbaarheid in aanloop naar PLEIT

PLEIT biedt diverse mogelijkheden voor zichtbaarheid in de aanloop naar PLEIT. Hieronder valt te denken aan plaatsing van logo’s in nieuwsbrieven, op de uitnodiging en in advertenties. Maar ook social media heeft hierin een steeds grotere rol. Zo was #PLEIT tijdens de laatste editie trending topic met een bereik van 80.000 personen.

Zichtbaarheid op de dag zelf

Op de dag zelf uzelf optimaal positioneren? Dat kan met een ‘stand’ in één van de horecazalen en zelfs door het verzorgen van een kennissessie. Belangrijke aandachtspunten voor sponsoring zijn:

  • Er worden geen flyers of gadgets actief uitgedeeld of verspreid.
  • Er zijn geen commerciële goodie bags.

Deze vereisten waarborgen de kwaliteit van PLEIT.

SPONSORMOGELIJKHEDEN PLEIT2018

Wat maakt PLEIT uniek?

Het PLEIT programma biedt informatie voor geïnteresseerden in, gebruikers van en verantwoordelijken voor ICT binnen de juridische praktijk. Doel van het evenement is het delen van inhoudelijke ICT kennis met partners, eigenaren en specialisten in de juridische sector. Voor advocaten, notarissen en deurwaarders biedt PLEIT de mogelijkheid om de kennis over ICT ontwikkelingen te vergroten en het gebruik van ICT te optimaliseren.

Bezoekersaantallen en informatie

In 2016 waren er over de dag 600 aanwezigen. PLEIT wordt bezocht door ICT managers, kantoordirecteuren, partners, advocaten, notarissen, deurwaarders en juridisch ondersteunende medewerkers. De verdeling per doelgroep ligt globaal op 50% advocatuur, 30% notariaat en 15% deurwaarderij. De overige 5% bestaat uit geïnteresseerden en betrokkenen waaronder brancheorganisaties en ICT dienstverleners actief in de juridische markt.

Uw merknaam verbinden aan PLEIT2018

Voor PLEIT2018 zijn diverse sponsormogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Claudia Heemskerk (Event Manager).

direct contact