Programma PLEIT2018

PLEIT2018 biedt op dinsdag 5 juni 2018 een gevarieerd programma en biedt professionals uit de advocatuur, notariaat en deurwaarderij de juiste mix tussen lezingen en workshops & tussen luisteren en doen. 

Programma PLEIT2018

De organisatie is druk aan het puzzelen om het dagprogramma samen te stellen dat ook deze editie de juiste balans biedt. In het voorjaar van 2018 wordt het definitieve programma bekend gemaakt. Wat we nu wel kunnen verklappen is dat ook dit jaar PLEIT weer bol staat van de kennissessies, ronde tafel discussies, workshops en sponsorsessies; zowel centrale (plenaire) sessies als kleinschalige sessies. We gaan deze dag nog interactiever maken en stellen niet alleen luisteren, maar juist ook ‘doen’ centraal. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de sprekers en de inhoud van de sessies. 

PLEIT2018: Hoofdthema's

De hoofdthema’s voor dit jaar zijn: Digitaliseren, IT beveiliging, IT kennismanagement, Wet- en regelgeving en extra aandacht is er dit jaar voor Privacy. De dag zal mede in het teken staan van GDPR/AVG, in relatie tot de introductie per 25 mei 2018. PLEIT2018 geeft aandacht aan en antwoord op alle vraagstukken rondom online informatiebeveiliging, privacygevoelige data en cybercrime. Privacy vergt bewustwording, inzicht en investering. PLEIT2018 biedt hiervoor lezingen en trainingen, waar bruikbaarheid en concrete toepassing voorop staan. 

Programma op maat

Zowel voor de grote-, midden als kleine kantoren biedt PLEIT relevante onderwerpen en geeft het invulling aan behoeften van zowel IT-er als juristen als algemeen medewerkers werkzaam in de juridische praktijk. PLEIT2018 geeft nog beter gehoor aan individuele wensen. Zo wordt er ook deze editie gewerkt met een duidelijke categorisatie op basis van functiegebied en kennisniveau. Zo is iedere deelnemer gegarandeerd van een dag op maat. Nieuw dit jaar zijn de Personal-Track-Paths. Op basis van uw behoefte wordt een dagprogramma voorgesteld. Wel zo handig voor de drukke juridische professional. 

ICT innovatiezaal

In de ICT innovatiezaal staat ook tijdens PLEIT2018 ‘doen’ centraal. Ga ter inspiratie het gesprek aan met frisse startups, beleef innovaties, leer ‘hacken’, spar met de ICT Helpdesk en bekijk het 'kantoor van de toekomst'. Maak wat ruimte in uw programma voor een bezoek en beleef innovatie.

ambassadeurs en Sponsoren

PLEIT wordt ieder jaar weer mede mogelijk gemaakt door ambassadeurs én sponsoren. Deze specialisten spelen een belangrijke rol bij het succes van dit evenement. Ook voor PLEIT2018 zijn inmiddels verschillende ambassadeurs en sponsoren aangesloten. Zij geven op PLEIT2018 antwoord op praktische vragen en verzorgen korte sponsor- en inspiratiesessies, die op verschillende kennisniveaus worden aangeboden. 

aanmelden voor PLEIT2018

U kunt zich via deze website aanmelden voor PLEIT2018. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrieven en de PLEIT app en volg de actuele berichtgeving via de diverse social media kanalen zoals de PLEIT LinkedIn pagina met algemene informatie en de PLEIT LinkedIn Groep met inhoudelijke blogs.

Aanmelden PLEIT2018