PLEIT2018

PLEIT2018 vindt plaats op dinsdag 5 juni 2018 en wordt georganiseerd in DeFabrique in Utrecht. Doel van PLEIT is advocaten, notarissen, deurwaarders en medewerkers van deze kantoren in één dag kosteloos bij te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT.

Overzicht PLEIT

Pleit in het kort

  • Kosteloze kennis- en doe-dag
  • Individueel dagprogramma
  • 500 aanwezige professionals
  • Inspirerende sprekers
  • Interactieve workshops
  • Leerzame demonstraties
  • Prikkelende discussies
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden
  • Kennisplatform

Voor wie

PLEIT is dé Kennisdag over ICT voor de Juridische Praktijk. Gericht op de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij. Voor advocaten, notarissen en deurwaarders, maar ook partners, ICT-verantwoordelijken én medewerkers van kantoren uit de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij. PLEIT biedt een programma met actuele kennissessies, scherpe debatsessies en interactieve workshops: PLEIT is zien, doen en beleven.

PLEIT is bedoeld voor advocaten, notarissen, deurwaarders en medewerkers in dienst van kantoren uit deze branches. Alleen zij kunnen zich kosteloos aanmelden. Om dit mogelijk te blijven maken, heffen we voor professionals buiten deze specifieke doelgroep een toegangsprijs van € 299,- excl. btw. Buiten de doelgroep vallen onder andere ICT leveranciers en adviseurs, juristen, studenten en overige geïnteresseerden. 

Aanmelden voor PLEIT2018

Via deze website is het mogelijk om u aan te melden voor PLEIT2018. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrieven en de PLEIT app en volg de actuele berichtgeving via de diverse social media kanalen zoals de PLEIT LinkedIn pagina met algemene informatie en de PLEIT LinkedIn Groep met inhoudelijke blogs.

PLEIT2018: Hoofdthema's

De hoofdthema’s voor dit jaar zijn Digitaliseren, IT beveiliging, IT kennismanagement, Wet- en regelgeving en Privacy. PLEIT2018 zal mede in het teken staan van GDPR/AVG, zeker in relatie tot de introductie per 25 mei 2018. PLEIT2018 geeft aandacht aan en antwoord op alle vraagstukken rondom online informatiebeveiliging, privacygevoelige data en cybercrime. Privacy is actueel en vergt bewustwording, inzicht en investering. PLEIT2018 biedt hiervoor lezingen en trainingen, waar bruikbaarheid en concrete toepassing voorop staan. Lees meer over de hoofdthema's van PLEIT2018.

Samenstelling programma

Binnen de hoofdthema’s wordt er gewerkt met geclassificeerde programmaonderdelen en bijbehorende moeilijkheidsgraad. Op die manier wordt er ook deze editie passende inhoud en variatie geboden. Zo zijn er workshops en trainingen waarbij de deelnemers actief aan de slag gaan en waarbij een hoge mate van interactiviteit wordt verwacht. Deze praktische sessies worden afgewisseld met expertise lezingen en rondetafeldiscussies, zodat de aanwezigen van ervaringen van specialisten leren, maar vooral ook van elkaar kunnen leren. 

Ambassadeurs en sponsoren

PLEIT wordt ieder jaar weer mede mogelijk gemaakt door ambassadeurs én sponsoren. Deze specialisten spelen een belangrijke rol bij het succes van dit evenement. Ook voor PLEIT2018 zijn inmiddels verschillende ambassadeurs en sponsoren aangesloten. Zij geven op PLEIT2018 antwoord op praktische vragen en verzorgen korte sponsor- en inspiratiesessies, die op verschillende kennisniveaus worden aangeboden. 

PLEIT staat voor kennis delen

Het evenement staat centraal, maar PLEIT is inmiddels uitgegroeid tot een kennisplatform over ICT voor de juridische praktijk. Via deze website kunt u diverse themadossiers raadplegen over ICT en Recht. Op deze manier houden we u voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen over belangrijke ICT-thema's in de juridische sector. Daarnaast worden in samenspraak met juristen, ambassadeurs en sponsoren regelmatig blogs geplaatst op het gebied van ICT & Recht.