PLEIT app

Voor PLEIT is deze app de verbindende schakel tussen juridische professionals, sprekers en partners en de bron van nieuws en ontwikkelingen rondom de juridische sector en PLEIT in het bijzonder. 

De app is eenvoudig te downloaden via de app store of google play store.

Mockup van PLEIT app

Wat kunt u met de app?

Bekijk het programma en maak kennis met de sprekers. We tonen u in de app de inhoudelijke informatie van de sessies en de profielen van onze sprekers. Daarnaast blijft u met tussentijdse publicaties zoals blogs, nieuwsberichten en de PLEIT twitterfeed op de hoogte van actuele trends en relevante nieuwtjes.

Bij PLEIT komt u op laagdrempelige wijze in contact met specialisten uit de markt. PLEIT wordt ieder jaar weer mede mogelijk gemaakt door deze ambassadeurs en sponsoren. U vindt meer informatie over deze organisaties en wat ze voor u kunnen betekenen in deze PLEIT app. Om alvast in de stemming te raken staan de foto's en video’s van voorgaande jaren voor u klaar. 

Beveiliging

Wij nemen, zoals u van ons mag verwachten, de juiste maatregelen ten behoeve van de beveiliging van uw persoonsgegevens. Om toegang te krijgen tot deze gegevens en informatie dient u eenmalig een authenticatie code in te voeren.